Wat zeggen coachees?

"Ik had het nooit mogelijk geacht dat het ging lukken..."

Mijn stagecliënt 'Bart'


"Daniel verwezenlijkt stilaan samen met Bart dingen waar we nooit van hadden durven dromen."

"We zien dat Bart gelukkiger is."

"Hij brengt stilaan wat meer rust in Bart zijn leven en in ons gezinsleven."

"Eindelijk iemand die iets kan betekenen voor hem."

"Ik had nooit gedacht dat we zo een goede hulpverlener zouden vinden..."

Na het zien van dit filmpje was ik als mama aangenaam verrast. Dit zou je hem voor zijn traject met Daniel niet moeten gevraagd hebben. Als hij toch zo spannende dingen moest doen, gaf hem dat dagen van te voren heel veel stress, lichamelijke klachten en rusteloze momenten. Door de aanpak van Daniel heb ik van deze klachten weinig gemerkt.


Daniel verwezenlijkt stilaan samen met Bart dingen waar we nooit van hadden durven dromen. Zeker niet na het doorlopen van ons traject met verschillende hulpverleners.


Daniel bezorgt Bart succeservaringen die Bart ertoe aanzetten om steeds nieuwe uitdagingen aan te gaan. Hierdoor zien we dat Bart gelukkiger is.


Dat Daniel zelf autisme heeft, is voor ons een groot pluspunt. Hij weet waar de struikelblokken zitten en probeert die samen met Bart weg te werken. Dit doet hij in kleine stapjes en vooral door met hem mee te gaan, vb. winkelen, en nadien een grondige analyse hierover te doen en dit telkens te herhalen. Door deze aanpak is het Bart gelukt met een minimum aan stress zelfstandig naar de winkel te gaan.


Pluspunten van Daniel:

- geloof hebben in Bart zijn kunnen

- betrouwbaar

- leergierig

- geduldig

- flexibel

- groot luisterend oor, zowel voor Bart als voor ons gezin

- geen dwang gebruiken


Kortom de ideale begeleider voor ons. Hij doet zijn job met hart en ziel en brengt zo stilaan terug wat meer rust in Bart zijn leven en in ons gezinsleven.

Iets waar we al jaren naar op zoek waren.


Bedankt Daniel.

K., mama van mijn stagecliënt  

GEGARANDEERD SUCCES?


Elke persoon is uniek en elke situatie anders. Ik heb uiteraard geen pasklare oplossingen voor elk probleem. En ik heb zeker ook niet alle wijsheid in pacht. Ik kan dan ook geen onmiddellijk succes en spectaculaire resultaten garanderen.


Wat kan ik wel beloven?
Ik beloof mij als coach telkens weer voor 100% voor mijn cliënten in te zetten om samen manieren te zoeken om hun doelen te bereiken.


Kortom: ik ga met mijn cliënten een inspanningsverbintenis aan en geen resultaatsverbintenis.