Heb je autisme en zoek je andere mensen om dingen mee samen te doen?

Zoals samen sporten, koken, wandelen, uitgaan, vrienden worden of meer?

Met Auti-Buddy willen we je helpen om gelijkwaardige relaties te vormen. Als buddy sta je dus niet ten dienste van de ander als een soort assistent, zoals in sommige andere buddy-systemen. Hier is het de bedoeling om vrienden te vinden of eventueel een relatie te beginnen. 

Interesse? Maak dan snel  je profiel aan. In je profiel geef je o.a. aan wat jouw interesses en verwachtingen zijn, wanneer je beschikbaar bent en hoe vaak je contact wenst met je buddy. Je kan jezelf presenteren in je eigen stijl en eventueel ook foto's van jezelf toevoegen. 


Na goedkeuring van je profiel kan je deelnemen aan onze Auti-Buddy Meetups. Zo kom je in een veilige omgeving in contact met mensen met min of meer gelijkaardige interesses.


Auti-Buddy Meetup

Speed dating evenement

Tijdens de Auti-Buddy meetups kan je gelijkgestemden persoonlijk ontmoeten.


Je maakt kennis met kandidaten met min of meer gelijklopende interesses en verwachtingen tijdens speeddates van 5 à 10 minuten.


Heb je een match, dan kan je uitgebreider kennismaken en afspraken maken voor een eerste activiteit samen, eventueel met begeleiding.


Een maandje later volgt een evaluatiegesprek van 15 minuten om ervaringen te delen en eventueel nieuwe afspraken te maken. Dit kan zowel telefonisch als tijdens een videogesprek.


Kostprijs: €25 (omvat deelname aan de meetup en een evaluatiegesprek achteraf)


Waar?

Corda Campus, gebouw 1, lokaal 2.01, Kempische Steenweg 293/16, 3500 Hasselt


Wanneer?

Zaterdag 24 augustus 2024
18 - 21 u


Ben je klaar om nieuwe mensen te ontmoeten?
Of misschien wel de liefde van je leven te vinden?

Reserveer snel je plaats!